2019-01-09 05:46:55• hírek • Blikk.hu

Mindenkit váratlanul ért Baló György bejelentése

Betegsége miatt felfüggeszti televíziós munkáját Baló György. Bár a tévés az utóbbi időben nagyon lefogyott, hangja is rekedtes, gyenge volt, senki sem gondolta volna, hogy végül maga dönt úgy: egy időre felhagy imádott munkájával.

"Négyévnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a műsort saját kérésemre január 8-tól szüneteltetjük" – búcsúzott adás után a nézőktől hétfőn este Baló György, akinek hallatszott a remény a hangjában, hogy hamarosan visszatérhet a stúdióba.

 

A műsorvezető belátta, hogy bár a munkája élteti, most az a legfontosabb, hogy meggyógyuljon. Mindenképp szeretne visszatérni a kamerák elé, ám még nem tudni, hogy a kezelése mennyi időt vesz igénybe.

 

A Prima Primissima díjas újságíró 2015 óta volt az RTL Klub műsorvezetője, ahol a Magyarul Balóval című napi közéleti műsor házigazdájaként láthatták a nézők. Már korábban is előfordult, hogy az egészségi állapota miatt több hétre kiesett a munkából: 2017 decemberében kollégái felváltva helyettesítették őt.

 

Nemcsak Baló, de a csatorna is számol a műsorvezető mielőbbi visszatérésével, ám annyi időt adnak kollégájuknak, amennyire szüksége van.

 

"Baló György jelenléte újságíró kollégáim számára is meghatározó, munkájával nemcsak nekünk az RTL Klubnál, hanem az egész szakmának példát mutat és mértéket tart. Bízunk mielőbbi felépülésében, várjuk vissza" – fogalmazott Kotroczó Róbert hírigazgató.

 

A cikk folytatását olvassa el a Blikk.hu oldalon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: